Naš tim

U pristupu poslu smo ozbiljni, ali se nismo zaboravili igrati i uživati u  kreativnom procesu osmišljavanja najboljih rješenja
Kristina Laco
direktorica/partnerica

 

Na milanskome Bocconiju magistrirala je međunarodnu ekonomiju i menadžment. Jedna je od vodećih hrvatskih stručnjakinja na području upravljanja komunikacijama s dugogodišnjim iskustvom rada u medijima, korporativnom i agencijskom sektoru. Sudjelovala je u brojnim projektima koji su proteklih godina obilježili hrvatsku društvenu i gospodarsku scenu te tržište kapitala. O komunikacijskim pitanjima redovno savjetuje članove uprava i top menadžment domaćih i inozemnih kompanija koje posluju na hrvatskom tržištu te je komunikacijski trener nekima od najuglednijih poslovnih i političkih ličnosti.

Članica je HUOJ-a i britanskog CIPR, posjeduje CIPR Diplomu i certificirani je predavač CIPR programa.

 

Kad ne radi uglavnom trči. Ne priznaje prepreke niti pristaje na ograničenja te uvijek teži najboljem rezultatu.

Violeta Colić
direktorica/partnerica
 

Diplomirala je matematiku na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, ali je profesionalnu karijeru započela radom u medijima i nastavila ju graditi u području komunikacijskog menadžmenta najprije u korporativnom, a potom u agencijskom sektoru. Kao jedna od najiskusnijih i najstručnijih osoba u području strateškog komuniciranja na hrvatskom tržištu sudjelovala je u mnogim kompleksnim komunikacijskim projektima. Osobito bogato iskustvo ima u issue i kriznom komunikacijskom menadžmentu. Vrlo je aktivna na području edukacije u odnosima s javnošću, te izvođenja treninga javnog i medijskog nastupanja.

Članica je HUOJ-a i britanskog CIPR-a, posjeduje CIPR Diplomu i certificirani je predavač CIPR programa.

 

Osim u rješavanju komunikacijskih izazova jednako uživa i u dobroj hrani i kuhanju. Nikad ne paničari i uvjerena je da kreativnosti nema bez znanja.

Anita Klapan

starija savjetnica/partnerica

 

Završila je psihologiju te specijalistički magisterij u području integriranih marketinških komunikacija na Sveučilištu u Zagrebu. Dodatno se usavršavala u području kognitivno-bihevioralnih terapija i transakcijske analize. Profesionalno iskustvo u komunikacijama stjecala je u nevladinim organizacijama i državnoj upravi, a posljednjih desetak godina radi u agenciji. Kao vanjski  komunikacijski savjetnik radila je s velikim brojem korporativnih klijenata u različitim industrijama, ali je sudjelovala i u mnogim projektima za nevladine organizacije, udruge te državne i druge institucije uključujući projekte Svjetske banke i Europske komisije.

 

Voli umjetnost i stalno je u pokretu. Vjeruje da nikada ne treba stati s učenjem te da se upornost i posvećenost detaljima uvijek isplate.

Marko Valentić

savjetnik

 

Diplomirao je Komunikologiju, smjer Odnosi s javnošću na Hrvatskim studijima. Dobitnik je stipendije za izvrsnost Sveučilišta u Zagrebu. Profesionalno iskustvo prethodno je stjecao u medijima te u nevladinom sektoru radeći na projektima razvoja novih medijskih proizvoda, on line community menagementa, organizacije događanja te provedbe istraživanja. Kao dio savjetničkog tima uključen je u osmišljavanje i realizaciju komunikacijskih projekata za agencijske klijente.

 

Društvenjak koji spretno pliva u tehnološkim vodama. Slobodno vrijeme najradije provodi u krugu prijatelja, a "baterije puni" trčanjem u prirodi. Šalica dobrog čaja i tablet u ruci dio su njegove svakodnevne rutine.

 

Lea Pavelić

mlađa savjetnica

 

Diplomirala je odnose s javnošću i televiziju na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, te je dobitnica Rektorove nagrade. Prije dolaska u agenciju radila je u poslovnom konzaltingu kao stručnjak za komunikacije i upravljanje ljudskim resursima. Na projektima agencijskih klijenata angažirana je u izradi strateških dokumenata, razvoj komunikacijskih planova, savjetovanje kao i operativnu  realizaciju komunikacijskih aktivnosti prema različitim javnostima.
 

Od posla se odmara učenjem stranih jezika i putovanjima. Ne vjeruje u samohvalu i smatra da  su djela i rezultati najbolja i najpouzdanija preporuka.

Andrej Mendaš

community manager

 

Diplomirao Komunikologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. Veliki zaljubljenik u medije koji je svoj put započeo na lokalnom radiju u Bjelovaru. Ugodan glas i odlična dikcija kasnije je prebačena na tipkovnicu, odnosno u web novinarstvo gdje je skupio veliko iskustvo u copywritingu, ali i social media managementu.

Ne može bez sporta, pogotovo nogometa i tenisa. Ne može ni bez putovanja, a cilj mu je, kako kaže, odraditi turneju po Grand Slamovima. Misao vodilja: Razmišljaj globalno, djeluj lokalno.

Kontakt:

 

Draškovićeva 12, 10000 Zagreb

Tel.      +385 1 5507 800

Mob.    +385 98 9830 889

E-mail  info@commoffice.hr 

 

Ponosni partner:

© 2014  Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri d.o.o.